Спортно-техническият директор на Локомотив София Кристиян Добрев заяви, че целта пред тима през пролетния дял на шампионата ще бъде класиране на възможно най-предно място. Добрев говори след нулевото равенство срещу Пирин Гоце Делчев в контрола.

„Намираме се в подготвителен период, в който можем да пробваме различни футболисти, които са на проби в момента, а те са около седем. Всички взеха участие до този момент, така че треньорът ще трябва да преценява. С футболистите, които бъдат привлечени ще трябва да надграждаме. Мястото, на което се намира Локомотив в класирането не подхожда на нашия клуб. Знаем, че нашият президент има сериозни амбиции и е недопустимо да се намираме на такова място и в това състояние“, коментира Добрев.

„Може би ще решим кои да привлечем след края на този лагер. Съставът ни трябва да бъде по-избистрен. На втория подготвителен лагер в Турция ще трябва да се наложи един постоянен състав, които има стил. Треньорът ще си избере футболистите. Нашият отбор като цяло има доста по-големи възможности.“

„В 15-те мача през пролетния дял ще търсим стабилизиране в класирането. Мисля, че в мачовете за Купата можем да постигне добри резултати. Надявам се да ги отстраним, а на полуфинала вече каквото стане“, каза още той.