Капитанът на Локомотив София Кристиан Добрев бе повече от бесен на съдията Ангел Ангелов, който предреши мача с Литекс, като в 85-ата минута допусна оранжевите да вкарат единствения гол в мача след очевидно нарушение на Момчил Цветанов срещу Иво Иванов.

„Съдията не мога да го разбера какъв е на терена, за да решава мача” – каза Добрев – „Имаше хиляда процентова дузпа за нас през първото полувреме. След това при гола имаше 1000% фаул срещу наш играч”.

„Изобщо това момченце не искам да го коментирам. Това момче преди колко време пак опорочи един мач. Не ме интересува това момченце на кой е син или дъщеря, но не може да свири.”

„През целия мач отбора на Литекс има едно положение след наша грешка. Не ми се коментира след такъв мач, в който съдията реши всичко. Жалко, че странични фактори решават мача”, ядосан беше капитанът на Локо София след съдийската тесла в Ловеч пред Ринг БГ.

 

„Венци Стефанов позна, че тук трябва да отрежат ръката на някой, за да се свири фаул или дузпа. Изпатиха си Левски, изпатиха си Славия, сега си изпатихме ние. Какво да говорим? Да се радват, щом мислят, че така могат да просперират”, каза още Кристиан Добрев.