Спортно-техническият директор на Локомотив Сф Кристиян Добрев бе попитан от Гонг затова къде е десният бранител на тима Елтон, за когото има информации в медиите, че е избягал и се готви да премине в Берое.

„Няма нищо такова около Елтон. Той е пуснат да си отиде във Франция с разрешение на президента, за да уреди личен въпрос, който не търпи отлагане. Даже има вариант утре той да се прибере в България и да се присъедини към отбора, който ще бъде на лагер в Пловдив преди мача с местния Локомотив. Искам и аз да потвърдя, че разпитаните днес от полицията трима наши футболисти във връзка с подозрение за черно тото са били там в качеството си на бивши играчи на други клубове. Говоря за Йордан Тодоров – Локо Пд, Иво Иванов – Любимец и Траян Траянов – Черноморец“, заяви Кристиян Добрев.

По информация на Гонг, едва ли ще се стигне до масово бягство на играчи от „Надежда“ заради пари, тъй като предстои да бъдат изчистени дължимите суми.

За подобряване на съсипания след мача с Марек терен на стадион „Локомотив“ железничарите предвиждат на този етап само посипване с пясък, тъй като са били посъветвани през зимата да не правят други стъпки. Отборът тренира тези дни на базата в Драгалевци.