Изпълнителният директор в Левски Константин Баждеков коментира финансовата обстановка в клуба след влизането на новата власт на „Герена“.

„Левски се стабилизира. Днес имаме редица мероприятия. След заседанието на УС ще имате повече информация, може би и с по-конкретни цифри. Не желая да изпреварвам събитията. Вероятно след срещата ще разберете, а после евентуално ще има среща между собствениците и УС на „Синя България“. След тези срещи ще знаете повече. Нашите задължения към държавата са ясни. Ние платихме една много сериозна сума наскоро, а този месец може да направим още една вноска, която ще обявим, когато е факт. Цифрите ги знаете, ние обслужваме и текущите си разходи. Дай Боже всеки да плаща като нас. Доказахме, че сме коректни и ще погасим всичките си задължения“, коментира Баждеков.Той добави, че не очаква „сините“ да имат проблеми с лицензирането, за което трепериха през лятото.

„Г-н Батков се интересува от нещата в Левски. Чуваме се, той даже беше на последното ни домакинство, но за съжаление се ядоса много“, завърши дългогодишният началник в Левски. 

Баждеков изрази съжалението си, че Левски не се падна срещу ЦСКА за Купата.