Даниел Димов и Орлин Старокин няма да продължат футболната си кариера в Левски, научи Дарик радио. Двамата трябваше да дадат отговор дали ще подпишат нови договори при нови условия, защото старите им изтекоха с края на изминалия сезон.

Двамата дълго време обмисляха предложените им условия, но явно не са се съгласили на тях. Очакванията бяха, че Орлин Старокин ще остане в Левски и ще бъде капитан на новия отбор, който ще гради новият испански треньор Пепе Мурсия. Старокин бе в много от мачовете през последния сезон с капитанската лента. Той е в Левски от юни 2011 година, когато премина от Черноморец Бургас в тима от София. Към Орлин Старокин има интерес от казахстанския Иртиш, който отстрани Левски миналата година от участие в турнира Лига Европа.

За Даниел Димов очакванията бяха да не остане в Левски и те се потвърдиха. Той си тръгва от стадион „Георги Аспарухов”. Даниел Димов пристигна в Левски от Черно море през януари 2011 година и ако не направи трансфер в чужбина, то той може пак да се върне при „моряците”.