Даниел Димов и Стефан Станчев се сдърпаха здраво на днешната тренировка в Левски. Инцидентът доведе до тяхното изхвърляне от заниманието. По време на двустранната игра Стефан Станчев на два пъти влезе остро в краката на Димов. Халфът реагира бурно при втория случай, а за да не стане по-голям скандал, спомогнаха останалите играчи, които тренираха.

Двамата потърсиха саморазправа помежду си. Помощник треньорът Ивайло Петров – Пифа отстрани футболистите от тренировката.

Станчев и Димов се помириха малко след това, тъй като разбраха каква глупост са сторили. Николай Костов, който гледаше тренировката отстрани влезе в автобуса и проведе разговор с Даниел Димов и Стефан Станчев. Най-вероятно за футболистите ще има последствия, тъй като подобен инцидент на практика е недопустим. Лекарят на Левски пък наложи с лед подутия глезен на Даниел Димов. Той поиска извинение от Станчев и двамата догледаха заедно останалата част от тренировката.

Това беше последното занимание на Левски преди завръщането на състава в София и изцепката вероятно ще развали настроението на Николай Костов, който държи на дисциплината. Специалистът със сигурност е разочарован, тъй като много често обича да казва на своите момчета, че те са от един отбор и трябва да се пазят по време на тренировъчните игри.