Даниел Димов и Мариян Огнянов се борят за овакантеното място от Христо Йовов в халфовата линия на Левски. Бижутера бе наказан, защото получи червен картон във вечното дерби с ЦСКА и няма право да излезе срещу Локомотив София.

Даниел Димов, който все още не е направил официалния си дебют за "сините" в А група има малко по-големи шансове от Огнянов да стартира срещу столичните „железничари”.

По всичко личи, че на този етап Ясен Петров не смята да връща Сержиньо Грийн в средата на терена, въпреки че доста анализатори са на това мнение.

Грийн е налаган от месеци като централен бранител и в определени мачове се справи, но пък този ход не сработи срещу ЦСКА.

Въпреки тоталния провал срещу „армейците”, Ясен Петров едва ли ще направи чак толкова много промени в своята единайсеторка. Не е изключено шанс за изява да получи Марко Видович, който също като Димов, не е изиграл официален мач със „синята” фланелка. Ако сърбинът започне, то най-вероятно ще е на позицията външен халф, като по този начин на пейката може да седне един измежду Младенов и Матондо, които меко казано не се справиха срещу „червените”.