Все още Димо Момиров е шеф на съдиите. Засега. Скоро няма да е. На кого му пука колко време ще е на този неприветлив пост. Може би и на самия бивш рефер не му пука. Той се разпра да приказва. Дотолкова, че вече сам не знае какво говори и кога е искрен.

Паметливи хора ни подсказаха, че Димчо е бил главен съдия на мача Левски – ЦСКА останал за историята с резултата – 7:1. Та в този мач Момиров при резултат 1:1 дава дузпа за Левски и сините повеждат с 2:1.

Какво кара Момиров тогава категорично да отсъди дузпа за нарушение срещу Сираков, а сега при същото положение да твърди, че Георги Иванов е симулант. Всеки може да види двете положения в интернет пространството и да види, че действията на съдията тогава и думите на съдийския бос сега много се разминават.

Тогава едва ли е бил по-малко опитен като действащ съдия, отколкото сега като шеф на съдийската колегия.

Димо, не знам как си с интернета, но направи всичко възможно и гледай двете ситуации. По възможност остани сам със себе си и ги гледай без никой да ти влияе с мнение за очевидното. И после сам на себе си кажи коя глава на Димо Момиров е здравата и коя „болната”. И моля те, не прехвърляй проблемите ти от „болната” ти глава на здравата.

Бъди искрен пред себе си. Пред хората явно, в един от споменатите два случая, не си искрен. Не знам дали си мошеник, но явно нечии интереси те карат да се държиш арогантно. Кой ли стои зад теб? Едва ли чистата ти съвест? В един от двата случая тя не е такава.

И накрая за тези, които четат. Става въпрос само за мачове и положения на „сини” футболисти. Погледнете и вие положенията в интернет и тогава си отговорете на не отговорените ви въпроси.

Резултатите от двата споменати мача няма да бъдат променени, но шефът на съдиите може да бъде сменен. На кой ще му пука? На тези, на които се кланя… и на Сираков.

На всички съдии желая лека работа !