Централният защитник на Левски Димитър Везалов даде интервю за Гонг преди старта на подготовката. Бившият играч на Берое се възстановяваше дълго време от контузия, след като претърпя операция.

„За съжаление, пропуснах голяма част от сезона заради тази контузия. Вече съм добре, операцията мина добре, възстановяването също. Общо-взето не съм спирал да тренирам през ваканцията, само в дните около Нова година почивах. Искам да съм готов за началото на подготвителния период“, заяви Везалов в интервюто си за Гонг.

„Откакто са ни пуснали не съм спирал с тренировките. Идеята е да вляза бързо във форма. Не знам на какво се дължеше контузията, нямам никаква идея, просто така се случи. Може би всички избързахме, но нямаше никакви индикации, че ще се появи проблем. Донякъде имаше риск, но не личеше, че има проблем с контузеното място. Радвам се много, че от Левски през цялото време ме подкрепяха, усетих това нещо. Щастлив съм от този факт, защото ми беше трудно в този период от време. Хубаво е да те подкрепят съотборниците, а и от ръководството на клуба“, продължи централният защитник на Левски.

„Чух, че Илиан Илиев е казал, че чака да се върна. Това ме радва, разбирам го, че той ми има малко или много доверие, което е хубаво. Надявам се да продължа да играя със самочувствие, дори да е по-добре от преди контузията. Дано съм жив и здрав и да нямам повече травми. Не пожелавам травми на нито един футболист, няма по-лошо нещо“, отбеляза още Везалов.

„Хубаво е, че има конкуренция в Левски. Добре е да има такава, без значение на коя позиция. Така всеки играч показва най-доброто от себе си. От това може да спечели само Левски“, каза още бранителят.

„Има много мачове, така че не е добре да почваме годината с прогнози. Нека видим как ще се получат неща. Иначе е най-нормалното нещо да се надявам, че ще станем шампиони. Много ми се играе, но всичко ще бъде премерено, този път няма да има излишни рискове. Постепенно ще навляза в игровата подготовка и мачовете“, завърши Митко Везалов.