Старши треньорът на Видима-Раковски Димитър Тодоров заяви, че неговият отбор ще се опита да изненада ЦСКА в утрешното домакинство на столичани от третия кръг на "А" група.

"Червените" пристигат в Севлиево с две загуби в първите си два мача, докато Видима започна шампионата с равенство и победа.

"Самочувствието ни след успешния старт е по-добро. Настроението е добро. Всички са спокойни и съсредоточени за предстоящия мач. Даваме си сметка, че съперник ще ни бъде ЦСКА. Излизаме с нужното уважение към съперника, но ще преследваме успеха до последната минута", каза Тодоров.

"Никой не трябва да се заблуждава, че след две загуби ЦСКА е в криза и всеки може да ги бие. Наясно сме, че срещу нас ще бъде един от най-добрите български отбори, със силна и скъпа селекция, тим, който винаги играе само и единствено за победа. Нашата задача е да се представим добре, да зарадваме публиката и ако можем да вземем точки", допълни той.

Бившият защитник на "червените" Александър Бранеков беше уреден с картотека и ще може да дебютира срещу родния си клуб.

"Мога да разчитам на всички за утрешния мач. Имаше някои леки контузии, но всички ще бъдат на линия. Най-после и сагата около картотекирането на Бранеков приключи и след двата пропуснати мача той ще може да дебютира за Видима-Раковски", обясни Тодоров.

Той не скри, че в отбора разчитат много на подкрепата на местната публика за двубоя със столичани.

"Още на първия мач с Локомотив Пловдив се усети сериозната подкрепа на севлиевските фенове. Ние ще правим всичко възможно с играта си да привличаме все повече публика. Съвсем по различен начин се играе пред пълни трибуни, това всеки футболист го е изпитал", каза Тодоров.