Нападателят на Миньор Перник Димитър Илиев заяви, че няма никакви пречки да играе в неделния мач срещу ЦСКА. Илиев е собственост на „червените” и е преодстъпен в Миньор.

„Доколкото аз знам няма проблеми да играя. Ако треньорът ми гласува доверие ще съм на терена. Не сме говорили с Тони Велков по този въпрос. Решението си е негово. Ако не ме пусне в игра причина няма да бъде, че имам договор с ЦСКА. Гледам да защитавам моето име”, каза Илиев.

Той за пореден път заяви, че се чувства добре в Перник. „Има завиден колектив. Разбираме се добре и играем добре. Противопоставяме се на най-добрите отбори в България”, допълни още футболистът.

Юношата на Локомотив Пловдив призна, че не е бил търсен от ЦСКА след треньорската рокада. „Никой не ме е търсил от ЦСКА след смяната на треньора. Като дойде лятото ще се види моето бъдеще. За сега не е необходимо да говоря с някой”, заяви Илиев.

„Представянето не ни не лошо с малки изключения. За купата се издънихме и със Славия играхме слабо. Субективни фактори ни попречиха да имаме по-солиден актив. Става дума за мачовете с Пирин, Левски и Литекс. Всички се раздават. Не се представяме лошо.

ЦСКА последния мач стабилизира представянето си, реализира 4 гола. Това ще им помогне да си върнат самочувствието. Пожелавам им успехи след неделя. Няма да има проблеми за квота в Европа”, допълни още голаджията.

Димитър Илиев заяви, че няма много подробности около положението със собственика Никифор Вангелов. „За г-н Вангелов знаем само от медиите. Има малко неяснота и не мога да коментирам. Никой не е говорил с нас по тази тема. Казаха да сме спокойни и да си гледаме футболните неща и че сме обезпечени”, завърши пловдивчанинът.