Президентът на ЦСКА Димитър Борисов обяви, че ще пусне на играчите на ЦСКА филма „Смело сърце”, тъй като не е бил доволен от влагането им в играта при загубата от Черноморец.

В гостуването си предаването „Пред банята” по ТВ7 босът на червените призна и че назначаването на освободения днес от клуба Дуци Симонович е било един „неуспешен експеримент”.

„Видя се, че трябва да има промяна в ЦСКА и се направи на 2 нива – има нов президент и нов треньор. Новият президент е Димитър Пенев, новият треньор – Стойчо Младенов. Други варианти за постовете не е имало. Димитър Пенев е повишен, Дуци не е в отбора, а Адалберт Зафиров е преназначен. Назначаването на Симонович беше неуспешен експеримент”, заяви Борисов.

„Играта срещу Черноморец не беше добра, но ние се готвим за целия полусезон, не само за този мач. Трябва да надигнем мъжеството в този отбор. Трябва да пуснем филма „Смело сърце”, явно в Черноморец го бяха гледали, ние не. Първият мач с Черноморец не ни беше такъв дразнител, като този с Левски.”

„В БДЖ не са плащали заплати 10 месеца, а аз на нашите служители не бях плащал 2 месеца и медиите бяха направили голям проблем от това.”

„Стойчо Младенов ще помага и за организационната част, както и за спортно-техническата част.”

„Не мога да ви отговоря какво става с казуса Анисе, там нашите юристи работят. Надявам се той скоро да заиграе.”

„В българското първенство се играе като на забавен каданс. Видях два отбора, не видях новия Милан.”

„Лично моето мнение е, че не трябва да има такива големи прекъсвания на шампионата нито през лятото, нито през зимата. Тук имаме 3 месеца коледни и новогодишни празници. В другите страни няма такива и са готови за участието си в евротурнирите, отборите са им подготвени.”

„Имаме през юни да внесем на Черноморец още 171 000 евро за Мишел Платини и с това приключваме, нямаме друго за плащане.”

„Нямам към мен някакви официални апели от феновете. Имаме някакви нюанси и когато излезем от тях, започват да протестират с плакати.”

„Каквото и да е казал Батков за Либия не знам, може би иска да направи някакъв политически скандал. Аз него не го коментирам, той нас ни коментира. Не знам кой български отбор е бил поканен първи да отиде там.”

„В управлението и школата на ЦСКА има основно ветерани на клуба - Зафиров, Георги Велинов, Спас Джевизов, но нямаме как да назначим всички ветерани в клуба. Ние като ръководство даваме по 3-4 вечери за тях годишно, отделно Димитър Пенев дава всяка година по 5-6 агнета за ветераните. Те имат и безплатни абонаментни карти за стадиона.”

„Милиони от трансфери? Всеки клуб си има баланс – приходи и разходи, ние всяка година сме на загуба. Продажбите бяха успешни, но са успешни и даванията. Когато през лятото давахме, никой не ни пита колко давахме, а сега питат колко взимаме. Зику да не сме го взели без пари?”, заяви още Димитър Борисов.