Старши треньорът на Вихрен – Сандански Руи Диаш уплътнява свободното си време с гледане на мачове от последния български шампионат. Португалецът наблюдава на видео не само изявите на настоящия му отбор, а и срещи и на други състави, с които е успял да се снабди. Най-младият наставник в А група иска да се запознае в детайли с футбола в родния ни шампионат, което ще му бъде полезно при работата му начело на Вихрен.

Възпитаниците на Руи Диаш утре ще изиграят две контролни срещи, като първата е от 10.30 ч. На стадиона в Разлог, а следващата от 18 ч. н стадиона в Банско срещу Славия. Вихрен са настояли и втората проверка да се играе в Разлог, но от Славия категорично са отказали подобен вариант.

Очаква се Руи Диаш отново да пусне в игра всички футболисти, като те ще играят по 45 мин. и в двата мача. Стана ясно още, че португалецът Фернандо Пиня, който през последната година игра във втородивизионния гръцки Ламия като преотстъпен отново ще трябва да си търси друг отбор, тъй като не попада в концепцията на Руи Диаш.