Старши треньорът на Локомотив София Диан Петков сподели след загубата с 0:1 от Берое, че не е доволен от отсъжданията на съдийската тройка в мача. Железничарите загубиха като гост след нелеп автогол на Йордан Върбанов в края на срещата.

„Според мен не заслужавахме да загубим. Нелеп автогол. Мисля, че нашият отбор повече заслужаваше да спечели мача”, сподели треньорът.

„За мене съдията не се справи с мача, както и двамата странични рефери. С Миньор не казахме нищо, малките отбори вдигнаха стачки, а ние какво да правим? За мене нямаше никакъв фаул на Джемал Джонсън, който отсъди съдията”, каза Диан Петков.

„При нас големият проблем е, че нямаме реализатор и просто не можем да вкарваме голове. Мисля, че това беше приличен мач за нашия тим, но загубихме злощастно.”

По време на мача феновете издигнаха плакат: „Локомотив е мъртъв, а ние сме неговите зомбита.”. По този повод Петков каза: „Те са фенове и всичко могат да се викат. Аз не мога да се карам с тях. Колкото и малко да се играе, футболът е заради феновете. Защо да си тръгвам от клуба? Има си ръководство, което да каже.”

„Единственото, което ме радваше, беше играта през второто полувреме. Трудно ще изчистим грешките в нападение. Да, в този мач направихме промени, на някои позиции успешни, на други не. Постоянно се спекулира, като Локомотив е на четвърто място, естествено, че изпитваме трудности, ние се разделихме с класни футболисти. Ще тренираме, ще работим. Няма какво друго да правим”, завърши Диан Петков.