Председателят на Сдружение Бъдеще за Локомотив Диан Колев заяви след равенството с Левски, че пловдивчани са играли мъжки и това е най-важното.

„Можеше да сме още по-щастливи и да спечелим. Малко не ни достигна. Най-важното е, че момчетата се бориха мъжки. Вижда се, че работи правилно. Отборът е на една седмица. Накрая момчетата не можеха да ходят и нямаха сили“, коментира Колев.

„Аз съм доволен от усилията, които положи целия отбор. Ние като сдружение имаме задача да организираме финансово отбора. Ние сме наясно, че днес имахме голям късмет, както можехме да спечелим, така и да загубим. Най-важното е, че играхме мъжки. Това винаги е било водещото. Хората искат да се играе честно и мъжки“, добави председателят на Сдружение Бъдеще за Локомотив

„Надявам се, че стадионът ще се напълни за домакинския ни мач следващият кръг. В никакъв случай не може да кажем, че работим по-спокойно. В никакъв случай не е по-спокойно. Трябва да се случат много неща. Нямаме генерален спонсор, нямаме един човек, който да дава пари, както е в Левски. Ние се нуждаем от всеки един фен. Ние трябва да се опитаме. Няма как да се откажем в първия ден. Ако хората повярват, нещата ще станат“, каза още Диан Колев.