Левски най-вероятно отново няма да ползва своите нови централни нападатели – Наско Курдов и Умар Диаби. Последният няма никакъв шанс да играе срещу шампиона Лудогорец, а българинът има скромни шансове да получи картотека. При това положение „сините“ остават с изключително ограничен ресурс за срещата в Разград, която е в събота от 21 часа на „Лудогорец Арена“.

Двубоят можете да проследите в Gong.bg, с картина в Gong Play и по телевизия Diema Sport, както и по Дарик радио на 1-и август от 21 часа.

На практика Стойчо Стоев има един чист нападател, но това е младият Илия Димитров, който не игра в първите две срещи от началото на сезона. Най-вероятно специалистът отново ще прати Денис Махмудов на върха на атаката, макар че това не е коронната му позиция на терена.

Срещу Литекс „сините“ имаха група от 17 човека. Сега тя ще е още по-оскъдна, защото Веселин Минев получи червен картон и няма да пътува с отбора. Вероятно ще се наложи Аймен Белаид да стисне зъби. Тунизиецът се прибра от Германия, където мина прегледи в Мюнхен.