Наставникът на Лудогорец Георги Дерменджиев заяви, че не вижда изявен фаворит за титлата в А група, която според него ще се реши едва с изиграването и на последния мач от първенството.

Старши треньорът на актуалния шампион определи зимната селекция на Левски, срещу когото излиза в неделя, като много силна и намекна, че „сините“ не са се отказали от намеренията си по отношение на първото място.

„Изненади срещу Стойчо Стоев? Може и да има, може и да има. Ние сме двама треньори, които подготвят тактиките на отборите си. Принципно добре се познаваме, но въпреки всичко може и да има изненади“, каза Дерменджиев на традиционната пресконференция.

„Времето, което имахме за работа, го оползотворихме правилно и мисля, че отборът е в мног одобро състояние. Това е един нормален и обикновен мач, който е първи през пролетния дял за нас. Вярно, тези откриващи мачове са малко по-трудни за всички, защото тимовете още не са потеглили. Напрежението е малко по-голямо за всички, малко по-различно е. Все пак това е един двубой, от който максимум можем да вземем три точки.“

Дербито на 21-ия кръг започва в 15,30 часа в неделя, като ще бъде излъчено пряко в ефира на телевизия Diema Sport и на онлайн платформата Gong Play.

„Левски направи добра селекция. И преди това бях казал, че те подготвят отбора за Лига Европа или така за Шампионската лига, което е много добре – нека да има добра конкуренция в българския футбол, така и нивото ще се вдига.“

„Нищо не ни претеснява. Не е тайна, че търсим нов защитник. Продължаваме да търсим, но не пожар и не на всяка цена. Когато намерим футболиста, който ни харесва и иска да дойде, ще го привлечем.“

„Мое мнение е, че тази пролет отборите ще бъдат много по-силни, защото всички направиха прилична селекция. Мисля, че няма готов шампион, докато не се изиграе и последният мач.“ „Всеки отбор ще може да бие всеки и навсякъде – и като гост, и като домакини. Лудогорец подготвя един отбор, на който му е необходимо още малко време, но ще стане наистина един силен тим“, завърши Дерменджиев.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS