За кеф на своите съотборници, а и за свое удоволствие, Миро Иванов- Деко, се изгаври с прекомерно голямото самочувствие на треньорите си. Най вече с помощник треньора Емил Велев, а след това и със старши треньора Станимир Стоилов.

Деко, днес преди тренировката, бе предизвикан от треньорския щаб, че е слаб и неможе да победи на джитбол Емил Велев, който се води за един от добрите в Левски на тази игра. За да засегнат самочувствието на ниския халф, Стоилов му даде читири точки преднина, в игра до 11 точки. Мирослав не искаше да играе, защото го боляли глезените, но неговите съотборници, най вече Йовов и Телкийски, го навиха.

Стоилов заложи и евро, че въпреки преднината на Деко, краен победител ще е Велев. Съдия на титаничния сблъсък бе Наско Сираков. Публиката бе около терена и целия отбор бе за Миро, а спортно-техническото ръководство за Джеймс, както викат на Велев.

Помощник треньорът започна добре срещата и стигна до изравняване на резултата. Най вече заради слабата психика на халфа. На всяка своя грешка Иванов си повтаряше: „Нямам психика”. Съотборниците му обаче го подкрепяха неистово с възгласи „Деко, Деко” и талантът се съвзе. Дори се осмели да оспори и решение на съдията Сираков.

В крайна сметка Миро Иванов победи с 11 на 9 и затвори устите на Велев и Стоилов, който го дразнеше през целия двубой. Накрая Стоилов си го изкара на помощника си с думите: „Ти си срам за треньорите, да паднеш от този слабак.”