Младата надежда на Левски и любимец на „сините” привърженици Деян Иванов претърпя две операции днес, научиха Дарик радио и Gong.bg . В клиниката „Софиямед” на Деян бяха оперирани глезен и коляно. Това са третата и четвъртата му операции, след като в средата на октомври претърпя първите две. 

Деян Иванов, една от най- ярките млади надежди на Левски, претърпя операции на кръстни връзки и след това и на дясното коляно през октомври 2015-а година, след като се контузи в мача с шведския Юргорден, двубой посветен на 50 години от първия евро мач на "сините". Оперативната намеса бе извършена в "Софиямед", от екипа на доктор Тони Георгиев. 

Половин час след като бе изведен от операционната зала Деян Иванов написа на фейсбук страницата си: „Свърши се! Пази се,че идвам!” Той разказа накратко за Дарик радио как се чувства след двете операции за един ден и какви са му очакванията отново да заиграе футбол. 

„ Играе ми се пак футбол за Левски, започна защитникът. Докторите ми казаха,че и двете операции днес са минали успешно. Едната на лявото коляно, а другата на глезена на същия крак. 45 дена ми е възстановяването. С гипс ще съм докато ми махнат конците и после ще съм с ботуш и ще мога да стъпвам. За три месеца ми направиха 4 операции. Оптимист съм,че април ще мога да играя, ако всичко по възстановяването ми върви добре. За 6 месеца ми е възстановяването от скъсаните връзки и за тия 6 месеца от всичко ще съм се възстановил. Благодаря на доктор Тони Георгиев и екипа му в „Софиямед”.