Деян Иванов, една от най- ярките млади надежди на Левски, претърпя операция в сряда, след като се контузи в мача с шведския Юргорден, двубой посветен на 50 години от първия евро мач на "сините". Оперативната намеса бе извършена в "Софиямед", от екипа на доктор Тони Георгиев. Централният защитник, който вече е сред любимците на привържениците, отговори на няколко въпроса зададени му от Дарик радио и Gong.bg.

- Деяне, как мина операцията и как се чувстваш три дена след нея?

- Операцията ми беше успешна и най - важното е,че нямаше усложнения. Първите два дена след операцията ме болеше, защото имах дренаж в коляното, но сега се чувствам добре.

- Какво ти казват лекарите, които те оперираха и се грижат за теб?

- Казаха ми, че остава само да се възстановя. Имам програма, която спазвам, а като ме изпишат започвам и рехабилитация.

- След два месеца, ако не се лъжа, ще трябва да ти оправят и другото коляно . Готов ли си психически за дългото ти отсъствие от игра?

- Да така е. Предстои ми интервенция и на лявото коляно. Не е нещо сериозно и възстановяването ми ще бъде сравнително кратко. Наистина ще отсъствам дълго време, но искам да оставя следа в Левски и нямам търпение да се завърна на терена.

- В неделя Левски приема Лудогорец. Няма да те питам играе ли ти се, а премисляш ли този мач все едно ще играеш ? И какво очакваш от този сблъсък?

- Постоянно мисля за този мач. Много исках да дойда на стадиона и да подкрепя момчетата, но за съжаление ме изписват понеделник и няма как да дойда. Очаквам да победим Лудогорец. Последните мачове показахме, че сме добър отбор. Стадионът ще е пълен и атмосферата ще е уникална.

- Гледаш ли какво правят волейболистите и какво очакваш от тях?

- Да, гледам ги и се гордея че съм българин! Дано Господ бъде с тях. Очаквам да се поздравят с първото място, но дори и да не успеят на фона на цялата държава това, което правят е уникално.

- Самотен ли си тези дни или съдейки от социалните мрежи много близки и не толкова близки хора те подкрепят? Как минава времето ти в болницата?

- Не съм самотен. Постоянно ми пишат по социалните мрежи и ми пожелават бързо възстановяване. Идват ми на посещение съотборници, приятели, звънят ми футболисти от други отбори, за което им благодаря. Иначе в болницата скучая, защото повечето време трябва да лежа.

- Имаш много фенки, които ти желаят бързо възстановяване и имат въпрос към теб. Имаш ли сериозна приятелка?

- Хаха, дали имам сериозна приятелка? Благодаря им,че са загрижени за бързото ми възстановяване. Нека не им отговарям имам ли сериозна приятелка. По- добре да използвам възможността и чрез Дарик радио и Gong.bg да благодаря на доктор Тони Георгиев и екипа му за свършената с мен работа от тяхна страна.

Деян Иванов благодари и на всички, които го подкрепят в този тежък за него момент.