Голът на Давид Каядо при победата на Берое с 1:0 срещу Литекс бе определен за най-красиво попадение на годината. Португалецът заяви за Гонг, че е изключително горд от спечеления приз. Наградата за най-красив гол носи името на Христо Стоичков.

„Аз съм изключително горд и много щастлив, че получих това отличие. Много съм горд, че именно това отличие носи името на Христо Стоичков, който е най-големият български футболист. Това значи много за мен“, сподели Каядо.

„Искам да благодаря на всички, които са гласували за мен. Според мен всички голове в класацията бяха много красиви“, добави португалският футболист на Берое.

„Гледам ден за ден. Предстои ни много работа по време на зимната подготовка. Пред нас има всички предпоставки да направим един добър втори полусезон. В турнира за Купата на България нашата цел е да играем мач за мач. Смятам, че може да постигнем добри резултати в тази надпревара“, продължи бързоногият футболист.

„Не мога да опиша благодарността си към всички фенове на Берое. Те ни подкрепят постоянно и навсякъде. Надявам се да им се отплатим за тази невероятна подкрепа“, каза още Давид Каядо.