Новото португалско попълнение на Берое Давид Каядо Диас заяви, че той и неговите съотборници проявяват респект към предстоящия си съперник от Лудогорец, но ще излязат да постигнат добър резултат на градския стадион в Разград.

„Направихме добра подготовка в Алания. Там имахме възможността да играем и тренираме на добри терени. В повечето мачове се представихме на ниво“, сподели Диас за Gong.bg.

“Мисля, че аз и другите нови футболисти успяхме да се адаптираме перфектно към ядрото на отбора, защото обстановката в тима е като едно семейство. В Берое има конкуренция, което е добре за нас. Чувствам се добре с Овона на терена, защото говоря френски и се разбирам добре с него. Вярно е, че имаме добри мачове заедно, но аз също така се разбирам чудесно с Веселин Пенев и Иван Горанов”, добави Каядо.

„Смятам, че се подготвяме добре за мача с Лудогорец. Тази седмица тренираме на по-добри терени и смятам, че отборът е готов да направи добър мач срещу Лудогорец и да постигнем добър резултат.“

„Знам, че Лудогорец е силен отбор с някои добри футболисти. За нас обаче е важно да се фокусираме върху нашата игра и да повярваме в силите си. Това е много важно за предстоящия мач. Очаквам да постигнем добър резултат. Имаме респект към съперника, както и те към нас. Сигурен съм, че ще се получи хубав мач“, каза още Давид Каядо Диас.