Никола Попов е фаворит номер 1 за главен арбитър на дербито на първия пролетен кръг между отборите на Лудогорец и Левски. За това намекна временно изпълняващият длъжността председател на съдийската комисия Петър Петров. "Всеки мач е важен. естествено супердербито е Лудогорец - Левски, защото този мач е пряко свързан с първото място и Шампионската лига. Започваме от номер 1 в ранглистата. Повече бонуси и козове не мога да ви дам", каза Петър Петров. Никола Попов е водач в ранглистата, а веднага след него е Георги Кабаков.

Съдийските наряди ще станат известни в четвъртък в 11 часа когато е заседанието на комисията.

В същото време стана ясно, че Таско Тасков скоро няма да получава наряди. Тасков се издъни в мача Литекс - Левски в турнира за Купата на България. "Когато пред един ваш колега казах, че Таско Тасков е с жълт картон той е с жълт картон да остане в ранглистата, а не че с жълт картон за някоя събота или неделя. Ще видите кога ще получава наряди", допълни Петров.

Дербито между Лудогорец и Левски ще се играе на 21 февруари от 15:30 ч. в Разград. Мачът ще може да проследите на живо в Gong.bg, също така на Gong Play и в каналите на Diema Extra.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS