Македонският халф на Левски Дарко Тасевски разкри, че очаква много свои сънародници на дербито в неделя.

„В Македония има много фенове на Левски и очаквам да дойдат на стадиона. Иначе, както се разбра баща ми и моят мениджър ще присъстват. Ще има много македонци, които изобщо не познавам. В моята страна няма такова дерби и хората ще дойдат да гледат истински мач”, заяви Тасевски.

„Това ще ми е първото дерби и се надявам да запиша победа. Не съм играл в подобен мач. Виждам, какво е настроението преди двубоя. Знам, че в последните пет-шест мача Левски е печелил дербито и се надявам така да се получи и в неделя”, продължи националът на Македония.

„Работа на треньора е да реши, кои ще излязат на терена. Ако получа шанс ще направя всичко, за да го оправдая”, отсече полузащитникът.

„Всички ми говорят за атмосферата по време на мача, но аз още не съм почувствал това нещо. Това, което видях на последните ни мачове, а те не бяха дербита, е че агитката на Левски обича много отбора”, отбеляза Дарко Тасевски.

„Ако вкарам гол, той ще е един от най-важните в кариерата ми. Концентрирам се главно върху играта си и това Левски да спечели. Не е чак толкова важно кой ще бележи головете”, каза още халфът на „сините”.

„Мисля, че ако играем така, както знаем у дома на стадион „Васил Левски”, мисля че може и да има много голове”, отсече македонецът.