Сигурното ново попълнение на Левски Дарко Тасевски призна пред Гонг, че се е заканил на Роберт Петров, Левски да е шампион и през следващата година. Двамата македонци са в една и съща стая по време на лагера на националния отбор преди мача с Израел.

Тасевски призна в интервюто си за Гонг, че се е обадил на Станимир Стоилов, за да му честити титлата и купата, завоювани от „сините”.

„Пристигам в България за първия сбор на 15 юни. Няма начин да не играя в Левски през следващия сезон. Остава само да си оправя някои документи в Украйна”, каза македонският национал.

Тасевски допълни, че няма абсолютно никакви притеснения относно конкуренцията в Левски. „Ако се страхувах, изобщо нямаше да идвам в България. Знам, че в Левски играят добри футболисти. Това, което направиха е голяма работа. Аз съм млад играч и се надявам да се наложа. Мога да се подвизавам на всяка позиция в средата на терена, на която ме постави треньорът,”каза Дарко Тасевски.

„Роберт Петров ми разказва много за дербито. Аз пък му казах, че Левски пак ще вземе двете купи през следващата година”, разкри Тасевски.

Тасевски призна, че му липсва игровата практика, защото не играеше редовно през последната година, заради проблеми с шефовете на Металург. Полузащитникът е сигурен, че ще започне титуляр в предстоящия мач на Македония срещу Израел.