Дарко Тасевски ще пропусне първата контрола на Левски в Кипър. Македонецът и вчера и днес не тренира наравно с останалите, а индивидуално, като основно въртеше обиколки около терена.

Халфът е с болки в коляното на десния крак и ще изгледа мача от трибуните. Георги Иванов няма да рискува с неговото участие.

Под въпрос за този двубой е и Георги Христов, който получи по време на днешната предиобедна тренировка спазъм на мускула на бедрото на левия крак. Нападателят тренира индивидуално и напусна заниманието преди останалите. Той се прибра първи и отиде да прави процедури с проблемния мускул.

По време на упражненията лек проблем имаше и с вратаря Георги Петков, та се наложи доктор Жан Филипов да му оказва помощ. След това Петков продължи заниманията.

След тактическите упражнения мениджърът Георги Иванов остави нападателите Мирослав Антонов, Еньо Кръстовчев и Жоазиньо да тренират завършване на атаки. В това упражнение се включи и Гонзо, а и халфовете Майкъл Тевия и Владо Гаджев. Последният тренира наравно с останалите.

Част от началото на тренировката на българския шампион бе наблюдавано от играчите и треньорите на Динамо Минск. Белорусите тренират на съседен терен и са един от съперниците на Левски в контролите другата седмица.

Контролата с чешкия Прибрам е в четвъртък от 15 часа и ще я следим на живо в сайта Gong.bg и по Дарик радио.