Въпреки че ръководството на Левски мрънка от финансовата криза и гледа как да ореже заплатите на шампионите, те явно са на вълна "недвижима собственост", пише Cup.bg. Първо нападателят на сините Георги Христов се пренесе в нов апартамент с Ангелинка от Биг Брадър, с нова покупка може да се похвали и македонският национал Дарко Тасевски.

Полузащитникът на „сините” е инвестирал в тристаен апартамент в баровския квартал "Бояна". Жилището в полите на Витоша е с огромна тераса, която гледа към София.

"Това е вярно, няма какво да го крия. В момента фирмата, която строи кооперацията, ми обзавежда апартамента. Живот и здраве след март ще мога да се нанеса там", призна Дарко.

Когато научили за новата придобивка на Тасевски, съотборниците му на "Герена" го побъркали от майтапи, че отсега нататък обожателките му ще се утроят.

"Сега сигурно ще имам още повече кандидатки. Но те само идват и си отиват. Никоя не остава...", подсказа Дарко, че все още няма стопанка на сърцето си.

Въпреки, че непрекъснато е спряган за трансфер зад граница, Тасевски харесва София и не изключва възможността един ден, след като приключи с кариерата си да заживее за постоянно в столицата ни: "Не се знае как ще ме завърти животът, но може и тук да живея, защо не? ! Имам толкова много приятели..."