Обявените от медиите, за сигурни нови попълнения на Черно море, Даниел Младенов и Благой Макенджиев няма да облекат „зелено – белия” екип на „моряците” , научи Дарик радио.

Нападателят на Черноморец Бургас Даниел Младенов бе спряган за сигурен нов в селекцията на Георги Иванов. Името на Младенов бе замесено преди Нова година в акция на полицията, свързана с черното тото. Самият футболист отрече каквото и да е участие в нерегламентирани залагания. Дани Младенов игра в Левски и под ръководството на Георги Иванов.

Благой Макенджиев бе резервен вратар на ЦСКА през есента и не взе участие в нито един официален мач на „червените” Той бе спряган за нов вратар на Черно море, с оглед на неосъществения трансфер на Божидар Митрев и евентуалната продажба на Георги Китанов в тим от чужбина.

От приближен до ръководството на Черно море Дарик радио научи, че и Даниел Младенов и Благой Макенджиев нямат подписани договори с тима от Варна и едва ли ще облекат екипа на Черно море.

Старши треньорът Георги Иванов ще обяви новите имена в отбора, когато бъдат подписани договори и ще говори пред медиите на 9 януари, когато е първото занимание на „моряците” за 2013-а година.