Полузащитникът на сините Даниел Димов бе любезен да даде интервю за официалната програма на мача Левски – Славия.

Дани, предстои последен мач от първенството срещу Славия? Твоите очаквания?

Очаквам да победим. Ние друга алтернатива нямаме, тъй като мачът се явява шампионски. Надявам се да дойдат доста хора и да се случи това, което се случи преди няколко дни. Да напълнят стадиона и да направят отново тази хореография, която ни даде криле и сили да играем по този начин.

Треньорът Митов е убеден, че Левски няма да изпусне питомното?

Всички смятаме така, но трябва да го докажем и на терена след като спечелим. Никой друг не може да ни помогне. Само победа ни трябва. Не чакаме помощ от никой. Най-малкото заради хората, които ще дойдат, защото ние сме Левски.

Смяташ ли, че мотивацията у вас футболистите ще бъде на същото ниво, както срещу Лудогорец?

Със сигурност ще е същата, тъй като този мач ни прави шампиони. Доста грешки направихме тази година и нямаме право да подхождаме лековато.

Мнението ти за съперника?

На практика те не се борят вече за нищо в първенството. Добър отбор, с опитни футболисти. Имат добри изпълнители. Помня първия мач как се разви – 1:1, 3:1. Тежък мач ни очаква. Със сигурност няма да е леко, както мислят някои хора.

Очакваш ли стадионът отново да се напълни?

Очаквам да се случи същото, като на мача с Лудогорец. Беше нещо уникално. Аз съм от две години и половина вече в Левски и може би сега за първи път видях какво може да представлява наистина Левски. Тази атмосфера просто беше невероятна. 15 000 души не спряха да пеят и да ни поддържат до последната минута. Те изиграха голяма роля за тази победа срещу Лудогорец. Подкрепяли са ни и друг път, в дерби мачовете, в евротурнирите, но това което го направиха сега е най-яркото. Надяваме се оттук-нататък да имаме много повече поводи.