Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов ще пусне в неделя два състава по 45 минути в контролата срещу Динамо Киев. Капитанът Даниел Боримиров ще играе като централен защитник, заради контузията на Бензукан и ще си партнира с младока Симеон Иванов.

Стоилов вече е наясно с двете единайсеторки, като днес дори ги противопостави една срещу друга в учебна игра. Заниманието бе тактическо и треньорът отиграваше взаимодействията между отделните звена в двете формации.

В единадесеторката на Боримиров и Симо Иванов, вдясно защитник ще е Стефан Станчев, а вляво Лусио Вагнер.

В халфовата линия ще действат Миро Иванов, Лъчо Балтанов и Цецо Матев. Напред ще играят Мариян Огнянов вдясно, Николай Димитров вляво и Исмаил Иса в центъра на атаката. Кой ще пази в тази формация Стоилов ще реши в последния момент. По всяка вероятност тримата вратари ще са на вратата за по 30 минути.

В другата формация защитата отляво надясно е Живко Миланов, Юсуф Рабех, Игор Томашич и Веско Минев. В халфовата линия тримата са Дарко Тасевски, Георги Сърмов и Жоазиньо. В атака Зе Соарес вдясно, Ели Зизов вляво и Жеан Карлос централен нападател.

Под въпрос е участието на Сашо Киров, който продължава да тренира индивидуално, заради проблеми с адукторите.

И тази тренировка на Левски бе изгледана от емисаря на Арсенал Боби Бенет. Той се поинтересува от това защо Николай Димитров спря по-рано при тичането и разбра, че треньорът щади Хичо заради това че не е почивал, заради пробите в Арсенал.

Преди заниманието бразилците от Динамо Киев Майкон и Кореа поздравиха Зе Соарес за това , че е станал баща. Те си направиха и обща снимка за Gong.bg с Жоазиньо и Зе.

Жоазиньо, Майкон, Зе и Кореа позират за Gong.bg