Футболистът на Пирин Дани Пеев сподели в Гол линия, че е доволен от рядко хубавия гол, който вкара на Черно море в първия мач от 11-ия кръг в А група. С попадението братът на Георги Пеев донесе трите точки за „орлетата”.

Дани Пеев не пожела да отговаря на коментара на играча на варненци Атанас Борносузов след края на срещата, който заяви, че Пирин е селски отбор и играе на селски стадион. Пеев отдаде думите на своя колега от Черно море на емоциите, продиктувани от загубения двубой.

Ето какво сподели Дани Пеев в Гол линия:

Напоследък имам доста късмет и влизат такива удари, малко случайно. Не мога да кажа, че е някаква дарба, обикновени голове, всеки приема попаденията по различен начин. Получи се наистина хубав гол, но по-важното е, че ни донесе победата срещу Черно море. Един журналист ме пита дали е плод на случайност. Ако е така, си пожелавам все такива случайни голове да вкарвам.

Дали е добре седмото място или не, не мога да кажа, един мач загубихме от Мездра и стана невероятна трагедия според някои хора. За мен важното е, че до този момент играем добър футбол, печеливш.

Много хора ще кажат, че двубоят ни с Левски е сблъсък между два равностойни отбора. Смятам, че в следващите мачове „сините” ще се изкачат нагоре в класирането и този временен спад ще отмине.

Нищо не се е променило за ден и половина след треньорската смяна в Пирин. И с новите треньори победихме, и със старите го правихме.

Атанас Борносузов ще преспи и утре ще съжалява, че си е изпуснал нервите, всичко е въпрос на емоции. Добре се чувствам в селския отбор.

Нямам представа дали ще бъда трансфериран, ако някой иска, ще дойде да ме купи, Чувствам се добре в Пирин, наслаждавам се на футбола тук.

Според мен е възможно да се премине от Пирин в чуждестранен отбор. Всичко е възможно във футбола. Играчи от много по-слаби отбори от Пирин правят отлични трансфери.

Няма да избягам от клишето – брат на Георги Пеев. Но това е нормално. Радвам се, тъй като аз се гордея с него. В Украйна и Русия го познават всички и заради него говорят с уважение за България.

Във футболно отношение, да съм жив и здрав, не мога да кажа, че не искам да отива в някой голям отбор, не че Пирин не е, това е тим, който ще определя нещата в българското първенство. Но трябва да се боря за нещо по-голямо.

В личен план си пожелавам още едно дете.