Пътуването на Дани Кики за проби във Фиорентина все пак ще се осъществи, стана ясно преди няколко часа. Полузащитникът на Локомотив Пд трябваше да лети в понеделник, но неговите проби се отложиха за неопределено време. Това време обаче идва утре, когато в 16:30 футболистът заминава за Мюнхен, от където ще пътува до Флоренция.

Стачката на “Ал Италия” не позволява Кики да пътува директно и поради тази причина се е стигнало до резервен вариант за пътуване до Германия и след това до Италия. От Фиорентина вече са изпратили самолетни билети на футболиста.

Твърде е вероятно трансферът на Дани Кики да се осъществи, като той е на път да стане втория трансфериран футболист във Фиорентина тази година, след като през зимата бразилецът Алекс Дос Сантош премина при “виолетовите”. В понеделник е имало специална среща на всички скаути на Фиорентина, където са гледани записи с изявите на футболиста. Именно заради придобитите впечатления от тези записи юношата на Спартак Пд ще може поне десет дни да остане на проби при “виолетовите”.