Един от любимците на „черно-белите” привърженици Дани Кики навърши вчера 25 години. Той посрещна рождения си ден с отбора на Локомотив Пловдив в хотел на Канарските острови, където тимът е на подготовка. Дани, който е роден на 8 януари 1988 година, бе приятно изненадан от домакините, които му поднесоха по време на вечерята на пловдивчани сладоледена торта и от името на всички работещи в хотела му пожелаха да е здрав и да му върви футболната кариера с Локо Пд.

Футболистът бе приятно изненадат от получената сладоледена торта и я сподели със своите съотборници, които също го поздравиха за рождения му ден.

Не можем да ви покажем сладоледената торта, но пък можете да видите мястото, където вечерят хората от Локомотив Пловдив. По принцип хотелът не предлага обяд, но само заради българската група се прави изключение и се готви и за обяд.

Предлаганите храни са уникални, както пише в инфото за хотела, а за любезността на персонала може да се разказва много. Вниманието към хората от Локо Пд е забележително. Докато те се хранят, непрекъснато ги питат имат ли нужда от още нещо. На закуска им се предлагат фрешове от над 10 вида плодове. На обяд пък непременно могат да се видят сред десертите папая и диня. Ще спестим какво пише в инфото за предлаганите храни за обяд и вечеря.