Даниел Георгиев ще бъде на разположение на старши треньора Драган Канатларовски за мача на Локомотив Пд срещу ЦСКА. Бившият футболист на Черно море вече е с картотека и тренира усилено с новия си отбор, за когото игра преди 6 години. Юношата на Левски може да направи повторен дебют за „черно-белите”, ако македонският наставник прецени да го пусне в понеделник, когато от 20 часа е мачът на стадион „Българска армия”.

Милош Релич, който бе доведен от Бранко Милованович на Лаута, ще мине в петък медицински тест и ако всичко е наред, е възможно и Релич да бъде картотекиран преди мача с ЦСКА. Милош играе на позицията централен нападател, където Канатларовски иска да има конкуренция на Базил де Карвальо.

Юношата на Реал Мадрид Марк Фернандес остави добри впечатления по време на първата си тренировка с Локомотив Пловдив. Той ще трябва да впечатли спортно- техническия щаб, за да му бъде предложен договор.

„Отборът на Локомотив ще проведе лагер в София още от събота, заяви за Дарик радио административният директор Атанас Узунов. Сериозността на мача с ЦСКА накара ръководството да подходи сериозно и да вземе на лагер футболистите още от събота. Ще се готвим за гостуването ни на „червените” в комплекса „Царско село.”

Продължават записванията за екскурзия до София на цена 8 лв., като автобусите ще отпътуват за столицата в понеделник от 17.30 ч. Заявките ще бъдат приемани до неделя във фен-магазина на Лаута.