Новото попълнение на Лудогорец Дани Абало обеща, че ще вдигне класата на отбора и ще помогне за пробив в Шампионската лига. Футболистът пристигна с няколко дни закъснение, но все пак се присъедини вчера към тима на шампионите. „Гледах един мач на Лудогорец докато бях в Лисабон. Сега срещнах момчетата и смятам, че са много добри.

Чувствам се много добре като вътрешен полузащитник или дясно крило. Смятам, че ще повиша класата на тима. Мога да направя много неща, за да влезем в Шампионска лига и да продължим напред“, каза Абало.

Той призна, че една от причините да дойде в България е по-малката възможност за игра, която е получават в Испания. „В Испания не играех много често напоследък. За мен е важно да съм на терена. Нямах много възможност да бъда често на терена в предишния си екип. Причината да дойда в Лудогорец е да съм част от отбор победител“, каза Абало.

„Познавам играчите само докато съм гледал мачовете. С времето ще ги опозная всички. Харесва ми стила на Лудогорец. Играе се много комбинативно и смятам, че ще се впиша много добре“, допълни футболистът.

Дани Абало: Ще помогна на Лудогорец за пробив в Шампионската лига

източник: Gong.bg