Йордан Тодоров бе един от най-добрите футболисти на Локо Пд при успеха над Левски. Той дори се разписа във вратата на „сините” след добър пас към него от страна на Базил де Карвальо. Ето какво сподели Данчо за Дарик радио след тази победа и преди гостуването във Враца на Ботев и финалната среща за Купата на България срещу Лудогорец.

„ Това е една голяма победа над Левски за мен и за целия отбор, сподели Тодоров. Най-вече тази победа е за феновете ни, които много ни подкрепяха, дори при 2:0 за Левски, те пак ни подкрепяха и вярваха, че ще победим. Ние ги зарадвахме с победа, постигната даже и с една добра игра. При гола ми ударих топката с десния крак, някъде по-нагоре, но няма значение, голът си е гол, той беше плод на усилията на целия отбор, а аз само завърших атаката.”

На Локомотив предстои гостуване във Враца на Ботев и финал за Купата на България. Кой мач е в мислите на футболистите и дали мислят само за финала?

„Господин Велев ни каза да не мислим за финала, сподели Данчо. Още е рано за него, а и имаме мач във Враца. Ще направим всичко възможно и там да спечелим, защото още сме и в играта за първенство и спечелване на по-предно място. Ние вярваме, че можем да направим таза година нещо повече. Ясно е, че само ние можем да си попречим за нещо голямо.”

Данчо чистосърдечно си призна, че след победата не е празнувал със съотборниците си , а е предпочел да се прибере при семейството си и при малкия си син, който той обожава. Иначе, заръчал на съотборниците си, да пият едно и за негово здраве.