Халфът на Локо Пловдив Йордан Тодоров коментира след загубата от Монтана с 2:4, че въпреки поражението, „смърфовете” ще съумеят да се спасят до края на сезона и ще продължат да играят в А група и през новия сезон.

„Сензация? Не е никаква сензация, че загубихме от Монтана. Това е футболът съм ви казвал сто хиляди пъти. Както може да спечелиш, така може и да загубиш. Който не е играл футбол той може да говори за сензации. Не изпълнихме указанията на треньора. Каза ни хиляди пъти да внимаваме с този мач, но не изпълнихме това, което си говорихме на разбора”, заяви Тодоров.

„Длъжни сме да се вдигнем за мача със Сливен. Ние сме професионалисти и няма значение, че днес загубихме. Утре ще побеждаваме, друг път отново ще губим. Това е нашият живот и трябва да се вдигнем по най-бързия начин. Локо Пловдив няма да изпадне, защото играем футбол”, допълни бившият футболист на ЦСКА.

„Мачът приключи с една колективна грешка. Не са виновни само защитниците. Нарушение, дузпа, червен картон и всичко свърши. Опитахме се да се вдигнем, но момчетата от Монтана показаха характер и си взеха мача”, каза още Данчо Тодоров.