Йордан Тодоров, който реализира първото попадение при победата с 3:0 на ЦСКА над Беласица, заяви след двубоя, че ако отборът продължава да играе по същия начин, няма кой да спре "армейците".

„Показахме добра игра през първото полувреме, през второто намалихме малко оборотите, но преди 2 дни играхме 120 минути и е нормално. Само в нас е промяната, ако продължаваме така, няма кой да ни спре”, сподели Йордан Тодоров след мача.

„Пълни глупости са, че не харесваме Димитър Пенев. Кой не е харесвал Димитър Пенев? Но мисля, че малко подценихме мача и това ни изигра лоша шега преди мача. Все пак Беласица не може да ни бъде критерий. Топката е в нас, ще трябва да се трудим всяка седмица. Да излизаме на 100 процента и да даваме тази игра, която показахме днес. Мисля, че ще има успех”, каза още един от лидерите в ЦСКА.

В 56-та минута на мача, който се игра в Благоевград, Йордан Тодоров бе заменен. „Два дни бях на инжекции, 3:0 вече беше резултатът и затова решихме така с Любо да не рискуваме”, коментира смяната си Йордан Тодоров.