Председателят на съвета на директорите на Берое Дамян Георгиев потвърди за Гонг новината, че Карамфил Илчев вече е играч на тима от Стара Загора.

„Интересът на Левски към Иво Иванов е от зимата. Имахме още тогава разговори с господин Тодор Батков. Илиан Илиев искаше да го задържим и сега вече се съобразваме с това, което иска футболистът. 200 хиляди лева е цената на трансфера, плюс 20% от евентуален бъдещ трансфер, а освен това и Виктор Генев го взимаме под наем за една година. С Левски постигнахме договорка за него, но предстоят разговори със самия футболист за уточняване на неговите лични условия”, коментира шефът на Берое.

„Има интерес към акциите на клуба от турския бизнесмен Илханль и клубът на ветераните бе уведомен затова, но ние приканваме община Стара Загора да излезе с официално становище”, добави Георгиев.

„Надявам се да изградим боеспособен отбор. На мястото на Дончо Атанасов взехме младо перспективно момче, така че смятам, че ще той го замени напълно. Надявам се отборът да е подготвен за евроучастието си”, заяви председателят на съвета на директорите в Берое.

„Атанас Атанасов най-вероятно ще остане в Берое, но докато не го поднови официално не мога да бъда сигурен в нищо. На няколко пъти разговаряхме с Боян Пейков и Илиан Илиев. Привличаме Карамфил Илчев и сега ще продадем Боян Пейков. Аз лично не съм разговарял с Боян Пейков”, каза още Дамян Георгиев.