Бразилската перла в състава на Локо Пд Даксон да Силва пристигна в България и днес ще тренира с „черно-белите”, съобщи за Гонг агентът на футболиста у нас Кузман Маринков. След заниманието босът на „смърфовете” Коко Динев ще се опита да навие халфът да остане в отбора. След като чуе предложението на Локо Пд, Даксон ще преговаря и с ръководството на Черноморец. Както е известно между Митко Събев и Галя Топалова съществува предварително споразумение за трансфера на кариоката.

Даксон се прибра от Бразилия късно снощи, след като полетът му закъсня с няколко часа. Той пристигна в компанията на мениджърът Педриньо и двамата прекараха нощта в София. За капак се оказа, че багажът на футболиста е изгубен.

И днес Локомотив Пд ще проведе следобедната си тренировка в Долни воден. Сутринта възпитаниците на Шенсой направиха няколко кръга във фитнес залата на Лаута. По всяка вероятност до края на седмицата „смърфовете” ще се подготвят на терена в асеновградския квартал. От щаба на пловдивчани са доволни от състоянието на терена и ще тренират там, след като вчера им бе отказано да използват игрището на частна пловдивска школа, въпреки уговорката между двете страни.

В неделя „черно-белите” заминават на първи зимен лагер в Сандански.