Футболистът на Локомотив Сф Марчо Дафчев бе награден от феновете на железничарите като играч № 1 на клуба за есента. Той присъства на пресконференцията по представянето на списанието на фенклуба „Железните бригади“ заедно с капитана на тима Кристиян Добрев.

„Списанието „Железните“ е с насоченост към живота на „Ултрас“ организацията ни. То ще струва 3 лева, като сме отпечатали 1000 бройки. Ще ги разпространяваме на стадион „Локомотив“, на Централна гара, на площад „Славейков“ и в някои книжарници и репове. Засега ще излиза два пъти годишно в края на всеки полусезон“, заявиха издателите.

„Учудвам се от интерпретациите, че сме уредили мача с Локомотив Пловдив, защото имаме три поредни победи на „Лаута“, а редовно ги бием и на собствен терен“, заяви Добрев.

Дафчев пък коментира вероятността Локомотив София да навакса изоставането от 8 точки от ЦСКА и да спечели титлата така: „В шамарите сме, но на този етап не мислим за титла, защото преднината на ЦСКА е голяма. Ако авансът на „червените“ пред нас бъде сведен до 3-4 точки, ще бъде нормално да помислим и за титлата, както стана и миналата година.“