Собственикът на Ботев Пловдив Цветан Василев обяви, че не е свалял доверието си от старши треньора Станимир Стоилов. Босът на „жълто-черните“ заяви пред вестник „Преса“, че последната дума, дали наставникът ще си тръгне, или не, е именно негова - на самия Цветан Василев.

Преди няколко дни стана ясно, че Станимир Стоилов иска да напусне Ботев след мача с Левски. Като основна причина специалистът е изтъкнал – негативизма около отбора. Голяма част от феновете също пожелаха треньорът да си тръгне.

Очаква се след срещата-реванш за Купата на България Станимир Стоилов да внесе яснота около бъдещето си.

„Той може да е решил каквото си иска. Дали ще си тръгне от Ботев обаче, решавам аз. Въпросът за смяната му не стои на дневен ред. Не съм свалял доверието от него и съм сигурен, че ще изведе отбора до поставената цел – Лига Европа“, заяви категорично собственикът на Ботев.

„Мъри е номер едно, освен това нямам куфар с резервни варианти за негов заместник. Осигурили сме му перфектни условия за работа. А като качества на отделните футболисти разполагаме с най-силната селекция“, допълни още Цветан Василев.