„Надявам се в Калиакра да докажа възможностите си, конкуренцията не ме плаши”. Това заяви в интервю за клубния сайт вратарят Цветан Димитров, който бе привлечен от Левски през зимната пауза. Младият страж говори за идването си в Каварна, подготовката на тима, както и за собствените си амбиции.

„Чувствам се добре в Калиакра, колективът е чудесен, приеха ни много добре. Надявам се и занапред всичко да е наред. Подготовката върви нормално. Това е тежък период откъм натоварване, важното е да няма контузени футболисти и да сме максимално подготвени за първия мач”, коментира Димитров.

„Старши треньорът Тони Здравков има основна заслуга да облека екипа на Калиакра. Той ме покани в отбора и аз се съгласих. За мен е важно да играя повече мачове и да се докажа. В Левски бях с най-добрия вратар на България – Георги Петков, конкуренцията не ме плаши”, изтъкна той.

„Запознат съм с тима на Калиакра, през есента гледах повечето от мачовете, особено след идването на Тони Здравков. Това е добър отбор, който има силите и възможностите да постигне целите си през пролетта”, завърши вратарят.