Нов двугодишен договор ще бъде предложен на защитника на ЦСКА Йордан Минев, разбра Гонг. Това ще стане, ако Минев не си уреди трансфер до 10 януари, когато „червените” се събират за първа тренировка. Сериозен интерес към футболиста има от израелския Макаби Хайфа, но на този етап няма реални преговори и договори между страните. Освен това към сърцатия играч има и интерес от други клубове. Очаква се до края на календарната година мениджърът на Минев Емил Данчев да направи всичко възможно да уреди клиента си с хубав трансфер.

Договорът на Йордан Минев с ЦСКА изтича през лятото и той спокойно може да започне преговори с нов отбор още тази зима, дори и да остане на „Българска армия”. Това е и причината собствениците на ЦСКА да предложат нов договор на футболиста, който се представя на добро ниво в мачовете, в които е на терена.

Димитър Борисов и Иво Иванов вече са провели предварителни разговори с Йордан Минев за евентуалното удължаване на договорните отношения с футболиста. Заключителните преговори обаче ще станат факт, ако Минев не си уреди трансфер в чужбина.