Отборът на ЦСКА направи равен 2:2 с българския кошмар Дебрецен в контрола, която се игра край Сиде в Турция. Дебютен гол с „червената“ фланелка, макар и в неофициален мач, реализира новото попълнение Гуидо Ди Вани. Второто попадение бе дело на бразилеца Марсиньо. За унгарците и двата гола реализира Тамаш през втората част.

През първото полувреме двата тима предложиха равностойна игра, въпреки че по-интересните и опасни бяха пред вратата на унгарците. В началните минути атаките на ЦСКА се развиваха предимно отдясно, където Неманя Милисавлевич тормозеше отбраната на Дебрецен и на няколко пъти имаше възможност да стреля към вратата на противника.

В 12-ата минута Мартин Петров отправи опасен изстрел от пряк свободен удар, но топката премина на сантиметри над напречната греда. Три минути по-късно дойде и най-опасното положение за Дебрецен. След центриране в наказателното поле, Апостол Попов игра разконцентрирано и с гърди свали топката към Ибрахима Сидибе, чийто изстрел обаче бе избит в корнер от капитана Валентин Илиев.

ЦСКА успя да открие резултата в 33-ата минута след отлична комбинация между Емил Гъргоров и Гуидо Ди Вани. Двамата размениха няколко паса през отбраната на Дебрецен, преди Бадема да намери аржентинеца на границата на наказателното поле, а нападателят с техничен удар в долния ляв ъгъл на вратата да преодолее Новакович за 1:0.

Няколко минути преди края, Апостол Попов направи отличен пробив по дясното крило, след като преодоля трима бранители на унгарците и подаде към Мартин Петров, но крилото не успя да отправи удар към вратата.

През втората част, когато паднаха цели три гола, мачът бе доста по-интересен. Старши треньорът на Дебрецен заложи на изцяло обновен състав, докато Стойчо Младенов се задоволи само с две промени, като на мястото на Мартин Петров и Неманя Милисавлевич се появиха Омар Косоко и Антон Карачанаков.

Дебрецен успя да изравни резултата в 53-ата минута, когато армейската защита не успя да се изтегли на време при опит за изкуствена засада. Марк бе изведен абсолютно сам срещу Мболи, но вместо да стреля реши да подаде към Тамаш, който на празна врата не срещна никакви трудности да вкара.

ЦСКА отново излезе напред в резултата 65-ата минута. Омар Косоко овладя в центъра на терена, напредна и намери отлично Марсиньо в наказателното поле, а бразилецът с мощен шут по диагонала не остави шансове на вратаря. Радостта на „червените“ обаче трая само две минути. Отново точен за Дебрецен бе Тамаш, който се разписа от малък ъгъл.

В 83-ата минута Венци Василев извърши нарушение в наказателното поле, но Райс Мболи отрази изпълнената дузпа.