Преговорите между ЦСКА и Берое за трансфера на Тодор Христов при „червените” ще бъдат финализирани до края на деня. Източници на Гонг и от двете страни потвърдиха, че в близките часове двете страни ще си стиснат ръцете и ще се договорят за преминаването на футболиста на „Българска армия”.

„Все още няма нищо официално. До края на деня ще има развитие”, бе лаконичен за Гонг изпълнителният директор на „червените” Емил Костадинов.

Тодор Христов е желан от Милен Радуканов и вероятно ще му бъде осигурен. Според запознати двете страни вече са се договорили и остават единствено да се уточнят дребни детайли и да бъде подписан договора. Самият Христов също има желание да облече „червената” фланелка. Очаква се в момента, в който Берое и ЦСКА се разберат Христов да премине медицински прегледи и да парафира контракт с ЦСКА.

Футболистът ще се бори за титулярно място като ляво крило. На тази позиция в ЦСКА се подвизава Грегъри Нелсън, който обаче се възстановява от контузия. На същия пост може да играе и Румен Трифонов.