Притежаващият 20% от акциите на Левски Майкъл Чорни пристигна днес в Ейлат и изгледа първата за годината контрола на сините.

Той разговаря преди мача с треньорското ръководство, Наско Сираков и Константин Баждеков. Видя се персонално и с Зе Соарес и Лусио Вагнер.

Ето какво сподели след края на мача, преди да си тръгне от израелския курорт.

„Видях хубав футбол. Много ми хареса играта, както и много ми харесаха младите играчи. Виждам, че расте достойна смяна на основния състав на Левски”, сподели Майкъл Чорни.

„Мисля че през новия сезон младите играчи ще покажат на какво са способни. Те ще покажат на какво са способни и ще се борят още за първото място. Аз ги поздравих и им пожелах победа. Видях Соарес, а Вагнер навремето аз го доведох в Левски.”

Чорни е останал доволен от младия тим, който е видял и счита, че няма нужда да помага за приличането на нови футболисти.

„Сега виждам много добър млад отбор. Момчетата бяха прекрасни днес. Считам, че в Левски има пълен комплект играчи, които са достойни да играят в основния състав.”

„Сега са достатъчно играчите в Левски, които да поведат отбора към победите. Искам да пожелая на феновете на Левски успех и най-важното феновете да милеят за отбора. Левски е достоен да бъде шампион.”

Попитан кога ще го видим в България, Майкъл Чорни отговори: „ Този въпрос трябва да го зададете на българските власти. Разбира се, че искам да дойда в България. За да гледам Левски. Това е най- важното.”