Членът на Съвета на директорите на Берое Михаил Боиндруков заяви, че клубът може да се раздели с Тодор Христов само при много изгодна оферта и футболистът няма да бъде подаряван.

"Тодор Христов има договор за още две години с Берое. Ако треньорският щаб желае Христов да остане в отбора, той няма да напусне", сподели Боиндруков.

"Тодор Христов няма да бъде продаден на всяка цена и ако бъде продаден, ще бъде за пари, които ни устройват. Няма да подаряваме Тодор Христов", добави членът на Съвета на директорите на Берое.

"В клуба нещата са наред в момента. Ние от ръководството, благодарим на Илиан Илиев, екипа му и на футболистите за свършената работа. Смятаме, че сезонът е успешен. Можеше и повече, но то винаги може повече", допълни един от ръководните фактори в Берое.

"Не дойдохме с големи приказки. Не може да имаме бюджета на Левски, Литекс или ЦСКА. Благодаря на всички хора, които помагат на Берое. Търсим генерален спонсор, но хората с пари не са много. Засега в клуба нещата са спокойни", каза още Михаил Боиндруков.