Нападателят на ЦСКА Георги Чиликов е категоричен, че новопривлечените чуждестранни футболисти в никакъв случай не са по-добри от техните български колеги.

„Те се натоварват със свръхочаквания, афишират се като гръмки имена, а и медиите помагат в това леко понадуване на техните качества. В никакъв случай не отричам, че са слаби играчи, но и ние не сме лоши. Помня, в Левски имаше един Демба, който пак бе представен като страхотна звезда. Какво направи? Един гол, в последния кръг.”

Колкото до чакания утре в „армейския” лагер бразилски таран Неи, Чиликов призна, че два пъти е играл срещу него, но няма спомени да е бил впечатлен от нещо. „Гол не ни е вкарвал със сигурност”.

Според нападателя, проблем, че преди време е играл в Левски не съществува, тъй като са минали две години оттогава и в крайна сметка той не идва от „вечния съперник”, а от Португалия. „С Левски се разделихме добре, двете страни бяха доволни, така че няма проблем”.

Георги Чиликов, който до момента има два гола в три контроли на ЦСКА, не се страхува от конкуренцията в атаката на тима. „Не трябва на 29 години да ме е страх от каквото и да е във футбола,” заключи той.