Четирима футболисти се завръщат в групата на Славия за утрешния двубой срещу Миньор. Наказаният досега Тодор Колев и контузените Роберт Петров, Радослав Рангелов и Николай Вълев са на линия за мача с перничани.

„Това, което изгубихме в мача за купата, не може да се върне, пропуснахме исторически шанс да сме фаворит за трофея“, коментира за Гонг старши треньорът на белите Велислав Вуцов. Според него обаче, няма смисъл да се обсъжда злополучният двубой в Етрополе, а отборът да се концентрира за първенството, където в момента е на четвърто място. “Както може да се придвижим до третото,така може и да паднем до 7-8 място,така че ще се наложи да изиграем максимално мобилизирано оставащите осем кръга“, отбеляза още наставникът на Славия.

Относно утрешния мач с Миньор, който ще се играе на стадион „Българска армия“, Вуцов смята, че двата отбора са равностойни и няма с какво да се изненадат. “Не е тайна, че футболистите на Миньор се събират за тренировки на нашия стадион, с Тони Велков сме приятели, така че се познаваме отлично. Мисля, че мачът ще е много равностоен и може само едно положение да реши победителя, надявам се това да сме ние,както стана през есента“, коментира още наставникът на Славия.

Групата на Славия: Райс Мболи, Емил Петров, Роберт Петров, Тодор Колев, Йордан Петков, Борислав Георгиев, Александър Томаш, Стив Ренет, Николай Петров, Даниел Пеев, Яшар, Николай Вълев, Радослав Рангелов, Галин Иванов, Николай Дюлгеров, Атанас Дреновички, Жуниньо, Петър Димитров и Павле Попара.